Links

Artikel hos Danske Industri:

Foråret 2021, hvor vi alle var ved at være trætte af gentagne Coronanedlukninger, bragte Dansk Industri Rådgiverne interview med administrerende direktør Karsten Søderberg, Summit Consulting og undertegnede under overskriften, "Sådan udnytter du krisens muligheder", læs det her

Artikel hos Lederweb:

Min seneste artikel hos Lederweb handler om feedback. Læs mere om "4 principper for god feedback her


Samarbejdspartnere:

Som konsulent bliver man en bedre rådgiver for kunder ved at samarbejde og opsøge viden fra mange sider. Blandt mange gode kolleger og samarbejdsrelationer vil jeg fremhæve:

    • KMP+ HOUSE OF MENTORING, som har specialiseret sig i mentoring og fokuserer på at øge effekten af leder- og talentudviklingen gennem etablering af professionelle mentorprogrammer både lokalt og globalt. Virksomheden er grundlagt i 2000 af Kirsten M. Poulsen, direktør og partner. Se mere her. Jeg er også en del af KMP+ HOUSE OF MENTORINGs konsulentnetværk.

    • Optimax, der ledes af direktør Jørgen S. Lauritsen, som grundlagde virksomheden i 1998. Jørgen Lauritsen er ingeniør og HD i organisation og strategi, med stor erfaring i rådgivning og salg. Se mere her . Jørgen og jeg samarbejder om udvalgte opgaver, hvor vi fra hver sin vinkel bringer viden om salgsstrategi og viden om menneskers motivation og adfærd i spil til gavn for kunder.

    • Teknologisk Institut, som i mere end 110 år har leveret viden og træning til danske virksomheder. Se mere her . Jeg har siden 2007 undervist i blandt andet Vanskelige samtaler og Stressfri hverdag – sådan finder du balance i dit arbejdsliv.

    • inPower, der drives af executive coach og foredragsholder Josefine Campbell. Se mere her. Jeg har bidraget til inPowerTV, hvor Josefine taler med erhvervsrådgivere om ledelsesudfordringer. Se her om tre råd til ansættelsessamtalen.