Links

Bøger:

Kahlke & Schmidt: Job og personvurdering, 2015, 3. udgave, kan købes her eller direkte hos Akademisk Forlag. Bogen var ved dens fremkomst og er fortsat en af de mest grundige og evidensbaserede fremstillinger af, hvordan man planlægger og gennemfører gode ansættelser. Den indeholder resultater fra danske og internationale undersøgelser, eksempler, råd og tjeklister. Det letter virksomhedens arbejde med ansættelsesprocessen. Det er med til at sikre, at jeres ressourcer bruges bedst muligt til at finde medarbejdere med de rette kompetencer.

Bogen er udkommet i Sverige på forlaget Studentliteratur under titlen: Arbetsanalys och personbedömning og i Tyskland på forlaget Economica under titlen: Handbuch Personalauswahl.

Kahlke & Schmidt: Bedre Ansættelser, 2011 er en komprimeret version af den mere omfattende Job og Personvurdering. Den er udsolgt i den trykte udgave, men kan købes som e-bog her . Bogen er også udkommet i Sverige på forlaget Kommunlitteratur under titlen: Rekrytera för framtiden

Kahlke: Den gode ansættelsessamtale, 2011 fokuserer udelukkende på jobsamtalens do’s & don’ts. Den trykte udgave er udsolgt fra forlaget, men så længe jeg har et restoplag, kan den købes direkte gennem mig. Desuden fås den som e-bog.

Samarbejdspartnere:

Som konsulent bliver man en bedre rådgiver for kunder ved at samarbejde og opsøge viden fra mange sider. Blandt mange gode kolleger og samarbejdsrelationer vil jeg fremhæve:

    • KMP+ HOUSE OF MENTORING, som har specialiseret sig i mentoring og fokuserer på at øge effekten af leder- og talentudviklingen gennem etablering af professionelle mentorprogrammer både lokalt og globalt. Virksomheden er grundlagt i 2000 af Kirsten M. Poulsen, direktør og partner. Se mere her. Jeg er også en del af KMP+ HOUSE OF MENTORINGs konsulentnetværk.
    • Optimax, der ledes af direktør Jørgen S. Lauritsen, som grundlagde virksomheden i 1998. Jørgen Lauritsen er ingeniør og HD i organisation og strategi, med stor erfaring i rådgivning og salg. Se mere her . Jørgen og jeg samarbejder om udvalgte opgaver, hvor vi fra hver sin vinkel bringer viden om salgsstrategi og viden om menneskers motivation og adfærd i spil til gavn for kunder.
    • Teknologisk Institut, som i mere end 110 år har leveret viden og træning til danske virksomheder. Se mere her . Jeg har siden 2007 undervist i blandt andet Vanskelige samtaler og Stressfri hverdag – sådan finder du balance i dit arbejdsliv.
    • inPower, der drives af executive coach og foredragsholder Josefine Campbell. Se mere her. Jeg har bidraget til inPowerTV, hvor Josefine taler med erhvervsrådgivere om ledelsesudfordringer. Se her om tre råd til ansættelsessamtalen.