tidligere Bøger

Jeg er forfatter og medforfatter til i alt 4 bøger om rekrutteringsprocessen og om ansættelsessamtaler. De tre tidligere er:

Kahlke & Schmidt: Job og personvurdering, 2015, 3. udgave, kan købes her eller direkte hos Akademisk Forlag. Bogen var ved dens fremkomst og er fortsat en af de mest grundige og evidensbaserede fremstillinger af, hvordan man planlægger og gennemfører gode ansættelser. Den indeholder resultater fra danske og internationale undersøgelser, eksempler, råd og tjeklister.

Bogen er udkommet i Sverige på forlaget Studentliteratur under titlen: Arbetsanalys och personbedömning, kan købes her og i Tyskland på forlaget Economica under titlen: Handbuch Personalauswahl, kan fx købes på AmazonKahlke & Schmidt: Bedre Ansættelser, 2011 er en komprimeret version af den mere omfattende Job og Personvurdering. Den er udsolgt i den trykte udgave, men kan købes som e-bog her .

Bogen er også udkommet i Sverige på forlaget Kommunlitteratur under titlen: Rekrytera för framtiden.
Kahlke: Den gode ansættelsessamtale, 2011 fokuserer udelukkende på jobsamtalens do’s & don’ts. Den trykte udgave er udsolgt fra forlaget, men så længe jeg har et restoplag, kan den købes direkte gennem mig. Desuden fås den som e-bog.